Σύσφιξη Προσώπου Λαιμού

Σύσφιξη Προσώπου, Λαιμού


Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας  αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό όπλο για:
  • Σύσφιξη δέρματος
    (προσώπου, λαιμού, ανόρθωση περιγράμματος προσώπου).
  • Λείανση των λεπτών ρυτίδων 
  • Αντιγήρανση και αναζωογόνηση
    λόγω της αναδόμησης του κολλαγόνου.
Εφαρμογή – αποτελέσματα

Οι συνεδρίες με το Freeze είναι ανώδυνες και απόλυτα ασφαλείς, τόσο που παρομοιάζονται με την αίσθηση ενός θερμού, ευχάριστου μασάζ. Απαιτούνται 6 έως 10 θεραπείες, μία ανά εβδομάδα, η διάρκεια των οποίων κυμαίνεται περίπου στα 30 λεπτά και αμέσως μετά μπορούμε να επανέλθουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις (lunch time treatment). Ο δερματολόγος διασημοτήτων Dr. Harold Lancer σχολιάζοντας τη μέθοδο αναφέρει «Είναι αποτελεσματικό, αναίμακτο, ανώδυνο… Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;» (http://www.venustreatments.com/)

Τα αποτελέσματα (σύσφιξη προσώπου λαιμού, περιγράμματος προσώπου και η συνολική αναζωογόνηση του δέρματος) είναι ορατά και αισθητά από τις πρώτες συνεδρίες. Για τη μεγιστοποίηση όμως των αποτελεσμάτων συνήθως απαιτούνται 6 έως 10 θεραπείες ανά εβδομάδα. Διαρκούν δε σε βάθος χρόνου με ένα αραιό πρωτόκολλο συντήρησης.

Πρόκειται για μια εξαιρετική θεραπεία που «παγώνει»  τη διαδικασία της χαλάρωσης  του δέρματος και που απευθύνεται σε άτομα που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε ενέσιμες θεραπείες ή χειρουργικές τεχνικές. Μια θεραπεία ιδανική για όλες τις εποχές ακόμα και  με ηλιοφάνεια και κάθε τύπο δέρματος αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως οι θεραπείες laser.

CGDERMA-SERVICES-VENUS-FREEZE

Αναδομεί το κολλαγόνο, τονώνει το περίγραμμα του προσώπου, συσφίγγει και αναζωογονεί συνολικά το δέρμα, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!