Blog

Blog

Profhilo | Every one is a masterpiece!

Πρόκειται για μια καινοτόμα θεραπεία αναδιαμόρφωσης των ιστών και βελτίωσης της χαλάρωσης της επιδερμίδας του προσώπου, λαιμού και του σώματος.

Τι ακριβώς είναι και γιατί ξεχωρίζει το Profhilo;
Το Profhilo συνίσταται σε υβριδικά συμπλέγματα Υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους με μοναδικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την συγκέντρωση, την συνεκτικότητα και την ρευστότητα του.
Ξεχωρίζει δε, για την παγκοσμίως παντεταρισμένη θερμική διαδικασία παραγωγής του ( Nahyco), χωρις BDDE ή άλλους συνδεδεμένους χημικούς παράγοντες και έχει βραβευτεί για τα εξαιρετικά αποτελεσματά του σε διεθνείς διοργανώσεις αισθητικης ιατρικής και κοσμητολογίας.

Ποιά  τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;
Το Profhilo απορροφάται βαθιά στο δέρμα και διαχέεται ομοιογενώς όπως το μέλι πάνω σε μια επιφάνεια με ένα ομαλό και ενιαίο τρόπο επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Η θεραπεία περιγράφεται και ως πολυεπίπεδη δυναμική αναδιαμόρφωση του δέρματος λόγω της άμεσα βελτίωσης της ποιότητας των ιστών σε ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Το Profhilo μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ ή οποιοδήποτε μέρος του σώματος όπου το δέρμα παρουσιάζει ορατές αλλοιώσεις γήρανσης. Παρεμβαίνει δραστικά στις αλλοιώσεις που παρουσιάζουν οι ελαστικές ίνες και το κολλαγόνο και συμβάλει στην βιωσιμότητα των λιποκυττάρων, ινοβλαστών και κερατινοκυτταρων.

Ποιά είναι η διαδικασία εφαρμογής;
Το Profhilo εφαρμόζεται με μικρές εγχύσεις σε συγκεκριμένα 10 στρατηγικά, βίο-αισθητικά σημεία ( τεχνική BAP) καθιστώντας την διαδικασία ασφαλή, γρήγορη και καλά ανεκτή.
Μετά την έγχυση του το υλικό αποδεσμεύεται σταδιακά και διαχέεται ομοιόμορφα αποκαθιστώντας άμεσα την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος.

Ποιά η διαφορά μεταξύ Fillers και Profhilo;
Στις θεραπείες με fillers στοχεύονται μόνο συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου όπως ζυγωματικά, ρινοπαρειακές αύλακες , χείλη κτλ όπου το υλικό παραμένει στις θέσεις αυτές που έγινε η ενέσιμη διαδικασία. Αντίθετα το Profhilo, μόλις εγχυθεί στα στρατηγικά σημεία ,αρχίζει να διαχέεται ομαλά και  ομοιόμορφα κάτω από το δέρμα και γεμίζει, ενυδατώνει και συσφίγγει όλο το πρόσωπο χωρίς να αλλάζει όμως τις αναλογίες και τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων. Για αυτό και η θεραπεία με Profhilo αναδεικνύει την αυθεντική ομορφιά χωρίς παραμόρφωση των χαρακτηριστικών – everyone is a masterpiece!

Ποια τα αποτελέσματα της θεραπείας με Profhilo;
-Μείωση της χαλάρωσης του δέρματος
-Άμεση αύξηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας
-Ανόρθωση προσώπου
-Αισθητή και μετρήσιμη πάχυνση του δέρματος με διάρκεια 6-12 μήνες
-Ενισχυμένη ενυδάτωση
-Συνολική άμβλυνση  την σημείων γήρανσης στις περιοχές εφαρμογής

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;
Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία Profhilo χρειάζονται 2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα στο πρόσωπο, ενώ για τον λαιμό προτείνονται 3. Τυπικά οι ασθενείς επαναλαμβάνουν τη θεραπεία σε 9-12 μήνες αλλά σε κάποιες πιο επιβαρυμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί λίγο νωρίτερα.

Ποιες οι ενδείξεις της θεραπείας;
Η θεραπεία με Profhilo ενδείκνυται από τριάντα ετών και άνω είτε προληπτικά είτε επανορθωτικά. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους αναζητούν μία αποτελεσματική, μη χειρουργική εναλλακτική, σε συνδυασμό με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους ανανέωσης.

Ποιες οι αντενδειξεις του Profhilo;
Ασθενείς με ανοσολογικές, αιμορραγικές διαταραχές, μολυσματικές ασθένειες, εγκυμονούσες και θηλάζουσες.

Ποιες οι πιθανές  παρενέργειες της θεραπείας;
Το Profhilo μεταβολίζεται πλήρως από τον οργανισμό και δεν έχει μακροχρόνιες παρενέργειες. Ο κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων μειώνεται σημαντικά διότι το Profhilo δεν περιέχει συνδεδεμένους χημικούς παράγοντες. Μπορεί να εμφανιστούν ερυθρότητα, εκχύμωση, ευαισθησία, κνησμός στα σημεία έγχυσης που υποχωρούν άμεσα.

Ποιές είναι οι οδηγίες πριν και μετά την θεραπεία με Profhilo;
Συνίσταται να μην γίνει κατανάλωση αλκοόλ, ασπιρίνης ή αντιφλεγμονώδων φαρμάκων για 24 ώρες πριν από την θεραπεία .
Αμέσως μετά απαγορεύεται το μακιγιάζ και οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα για 24 ώρες. Απαγορεύεται επίσης η σάουνα ή ατμολουτρα για κάποιες μέρες μετά.

Nanosoft BeautifEye with NCTF 135 HA της Fillmed

Για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια τώρα υπάρχει μια εξειδικευμένη μέθοδος ενέσιμης μεσοθεραπείας. Το πρωτόκολλο  BeautifEye περιλαμβάνει την χρήση της ειδικής συσκευής Nanosoft της Fillmed και την έγχυση του εγκεκριμένου μεσοθεραπευτικού κοκτέιλ Fillorga NCTF 135 HA.

Τι είναι το Nanosoft;
Το Nanosoft της Fillmed είναι μια καινοτόμος, πιστοποιημένη συσκευή ενέσιμης εφαρμογής, ειδικά σχεδιασμένης για την μικρό-έγχυση της μεσοθεραπείας NCTF 135 HA, στην ευαίσθητη περιοφθαλμικη  περιοχή δηλ., βλέφαρα και πόδι χήνας όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης.
Η συσκευή αυτή αποτελείται από 3 μικροβελόνες, τις μικρότερες της αγοράς (0,6mm), ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το Nanosoft κατασκευάστηκε για να παρέχει στον ασθενή μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία χωρίς μικροτραυματισμούς (μελανιές), μεγάλη ακρίβεια και ασφάλεια στην έγχυση στο κατάλληλο βάθος και χωρίς απώλεια υλικού.

Τι περιέχει η μεσοθεραπεία Filorga NCTF 135 HA που εγχύεται με τη βοήθεια του Nanosoft στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια;

Πρόκειται για πολυ-αναζωογονητική φόρμουλα της Fillmed με αποκλειστικό χαρακτηριστικό της, το πλούσιο κοκτέιλ 59 ενεργών συστατικών. Με κλινικές μελέτες, εκατομμύρια εφαρμογές παγκοσμίως και έγκριση CE ως medical device για ενέσιμη εφαρμογή, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για να προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση της επιδερμίδας, λείανση των ρυτίδων και διόρθωση σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας περιοοφθαμικά.

Πιο συγκεκριμένα περιέχει:
– Υαλουρονικό οξύ (5 mgr/ ml) που είναι υπό-αλλεργικό, βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο, πολύτιμο για την αποκατάσταση της φυσικής  ενυδάτωσης των ιστών, σε συνδυασμό με 59 ακόμα συστατικά όπως:
-Βιταμίνες (όπως A,B, C και E) για διέργεση των ζωτικών λειτουργιών των κυττάρων
-Μέταλλα για διόρθωση δερματικών ανεπαρκειών
-Νουκλεϊκά οξέα για ενεργοποίηση της κυτταρικής επικοινωνίας
-Αμινοξέα για ενίσχυση κολλαγόνου και της ελαστίνης
-Συνένζυμα για συγκεκριμένες βιοχημικές αντιδράσεις
-Αντιοξειδωτικά για εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών

Ποιά είναι τα βήματα της θεραπείας BeautifEye της Fillmed;

Το πρωτόκολλο ολοκληρώνεται σε τρία βήματα:
Βήμα 1ο-εφαρμογή εξειδικευμένου peeling με γλυκονολακτόνη, απολύτως κατάλληλου για την περιοφθαλμική περιοχή, του bright peel. Πρόκειται για ασφαλέστατο, ήπιο peeling, με λευκαντική και ενυδατική δράση, αντιοξειδωτικές και υγροσκοπικές ιδιότητες.

Βήμα 2ο- μεσοθεραπεία NCTF 135 HA με την χρήση του Nanosoft της Fillmed

Βήμα 3ο- eye recover mask για 15 λεπτά με ειδικά οφθαλμικά επιθέματα (eye patches) που περιέχουν πολυσακχαρίδια, πεπτίδια και προβιταμίνη Β5 κατάλληλα για καταπράυνση, μείωση του οιδήματος, ενυδάτωση, σύσφιξη και απάλυνση των λεπτών γραμμών.

Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;
Κύριες ενδείξεις είναι οι μαύροι κύκλοι, λεπτές ρυτίδες-γραμμές στο πόδι χήνας και περιοφθαλμικά, απώλεια όγκου στα κάτω βλέφαρα, λεπτά και χαλαρά βλέφαρα, απώλεια υγρασίας και λάμψης στην περιοχή.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Προτείνονται,  ανάλογα με το πρόβλημα και την ηλικία,  συνήθως  τρεις με πέντε  συνεδρίες, με μεσοδιάστημα δύο εβδομάδων. Ακολουθεί πρωτόκολλο συντήρησης των αποτελεσμάτων με μια συνεδρία ανά 2 μήνες.

 Είναι επίπονη διαδικασία;

Η συνεδρία είναι ανώδυνη, ατραυματική και δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας. Η μικρό-έγχυση του κοκτέιλ NCTF 135 HA με την βοήθεια του Nanosoft προκαλεί λευκούς πομφούς γύρω από τα μάτια, που εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες ώρες και η επιδερμίδα επανέρχεται πλήρως. Συνήθως δεν δημιουργούνται μώλωπες και δεν απαιτείται η χρήση αναισθητικής κρέμας,

Σε ποιές περιπτώσεις αντενδείκνυται;
– σε περιπτώσεις με έντονο οίδημα (σακούλες) κάτω από τα μάτια
– ενεργές μικροβιακές ή ιογενείς λοιμώξεις του δέρματος του προσώπου π.χ., σταφυλοκοκκικές ή ερπητικές λοιμώξεις
– τραύματα ή πρόσφατες χειρουργικές επεμβάσεις στην περιοχή
– εγκυμοσύνη ή θηλασμός

Για τα μάτια σας μόνο…

Η επαγγελματική σειρά Global Eyecon της καταξιωμένης εταιρείας Mesoestetic είναι μια εξειδικευμένη ιατρική θεραπεία για την καταπολέμηση των σημείων γήρανσης και της κούρασης στην περιοχή των ματιών.

Περισσότερα Για τα μάτια σας μόνο…

Just don’t call it a facial… Hydrafacial

Αυτό το φθινόπωρο, με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο ιατρείο μας το βραβευμένο μηχάνημα αμερικανικής τεχνολογίας Hydrafacial, γνωστό και ως «Red carpet treatment», αφού πολλοί σταρ του Χόλυγουντ το προτιμούν πριν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί.

Περισσότερα Just don’t call it a facial… Hydrafacial

PRX T33 – Η επανάσταση της βιοανάπλασης χωρίς βελόνες!

Είναι άραγε δυνατή η άμεση και ορατή λείανση των ρυτίδων, η τόνωση και η λάμψη του δέρματος μόνο σε 15 λεπτά και χωρίς βελόνες ή μηχανήματα; Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος και ειδικά εμείς οι δερματολόγοι, που χρησιμοποιούμε χρόνια τις αγαπημένες βελόνες μας και τα πανάκριβα μηχανήματά μας στις υπηρεσίες κοσμετολογίας… Όλα τα χρόνια που συμβουλεύω τις ασθενείς μου για θέματα αισθητικών παρεμβάσεων, πολλές φορές μου εξομολογήθηκαν τον φόβο τους για τις ενέσιμες τεχνικές που όμως αναμφίβολα είναι και οι πιο αποτελεσματικές. Με ιδιαίτερο λοιπόν ενθουσιασμό, παρουσιάζω το PRX T33 για τις γυναίκες που έχουν παρόμοιους ενδοιασμούς για τις βελόνες και επιθυμούν όμως μια άμεση, ανώδυνη, αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή αισθητική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματός τους!

Περισσότερα PRX T33 – Η επανάσταση της βιοανάπλασης χωρίς βελόνες!

Mela Peel Forte peeling

Τι είναι το Mela Peel Forte peeling;

Πρόκειται για το εξειδικευμένο peeling της Γαλλικής εταιρείας Dermaceutic κατά του μελάσματος – πανάδων, σκούρων κηλίδων και για τις μεταφλεγμονώδεις μελαγχρώσεις του δέρματος.
Χρησιμοποιείται συνήθως στα δυσκολότερα και ανθεκτικότερα περιστατικά δυσχρωμιών λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητας και συνάμα ασφάλειας του.

Περισσότερα Mela Peel Forte peeling

Δερμοκαλλυντικά προϊόντα Dermaceutic Laboratoire

Έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε στο ιατρείο μας δερμοκαλλυντικά προϊόντα της γνωστής Γαλλικής εταιρείας Dermaceutic Laboratoire.

Περισσότερα Δερμοκαλλυντικά προϊόντα Dermaceutic Laboratoire

Dermapen 4: Ήρθε το παγκόσμιο τεχνολογικό επίτευγμα

Το Dermapen 4 συνιστά την εξέλιξη όλων των συσκευών βελονισμού (needling) του δέρματος για την ανάπλαση και την αναζωογόνηση του. Η συσκευή αυτή είναι η μοναδική στην κατηγορία με ψηφιακή πλατφόρμα και πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία.

Περισσότερα Dermapen 4: Ήρθε το παγκόσμιο τεχνολογικό επίτευγμα

Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία της αισθητικής δερματολογίας

Με μεγάλο ενθουσιασμό επικοινωνώ μαζί σας τα τελευταίας γενιάς ιατρικά peelings, που διενεργούνται πια σε όλους τους τύπους δέρματος, ανώδυνα και εύκολα σε όλα τα στάδια και με εξαιρετική ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Πρόκειται για τεχνολογικό επίτευγμα κορυφαίας στον τομέα εταιρείας, με παγκόσμια αναγνώριση και πολύχρονες κλινικές μελέτες. Περισσότερα Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία της αισθητικής δερματολογίας

Ο πιο όμορφός σου εαυτός και στις διακοπές!

Ξεκινάμε κι εμείς τις καλοκαιρινές διακοπές μας: το Ιατρείο θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 8 μέχρι και τις 24 Αυγούστου, αλλά εδώ, στη σελίδα μας, θα είμαστε πάντα μαζί σου!

Categories Uncategorized