Ραδιοσυχνότητες

Ραδιοσυχνότητες Venus Freeze MP2

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν τα τελευταία χρόνια πολύτιμους συμμάχους στην υπηρεσία της αισθητικής δερματολογίας.

Τα σύγχρονο σύστημα ραδιοσυχνοτήτων Freeze της Venus Concept (εγκεκριμένο από παγκόσμιους οργανισμούς ελέγχου, FDA) έχει αποδεδειγμένα εξαιρετικά αποτελέσματα στην σύσφιξη του δέρματος και στην λιπόλυση.

Οι αισθητικές θεραπείες εφαρμόζονται στο πρόσωπο και το σώμα με τεχνολογία ασφαλή, μη επεμβατική και ανώδυνη σε όλο τον κόσμο (www.venustreatments.com/venus-freeze). Υπολογίζεται ότι διενεργούνται περισσότερες από 3.000.000 συνεδρίες κάθε χρόνο παγκοσμίως, με συστήματα Venus.

Με ποιό τρόπο ενεργεί το Venus Freeze MP2

Το Freeze MP2 είναι μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει πολυπολικές ραδιοσυχνότητες (Multi-Polar RF) με ώσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (Pulsed Electro Magnetic Fields, PEMF).

Οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες του Venus θερμαίνουν ελεγχόμενα, σταθερά και ομοιόμορφα τους ιστούς του χορίου. Αυτή η στοχευμένη θερμική ενέργεια σε βάθος, διεγείρει άμεσα τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης στους ιστούς.

Συνεργικά, οι ηλεκτρομαγνητικές ώσεις εκλύουν την παραγωγή ενός αυξητικού παράγοντα (FGF-2 ) υπεύθυνου για τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών. Ο συνδυασμός αυτός με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρει περαιτέρω τους μηχανισμούς αναδόμησης των ιστών, βελτιώνοντας εντυπωσιακά την υφή και τον τόνο του δέρματος στις περιοχές που εφαρμόζεται η θεραπεία.

Εξαιρετικά επιτυχής είναι και η εφαρμογή του στην θερμική διάλυση των λιποκυττάρων. Χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένη κεφαλή για το σώμα, ομοιόμορφα και ανώδυνα, η θερμική ενέργεια διοχετεύεται στον λιπώδη ιστό. Με αυτόν τον τρόπο διεγείρεται ο μεταβολισμός των λιποκυττάρων, προάγεται η διάσπαση των τριγλυκεριδίων τους, οδηγώντας σε σημαντική συρρίκνωση του όγκου τους. Έτσι το Venus Freeze επιτυγχάνει εκτός από την σύσφιξη του δέρματος εντυπωσιακή μη επεμβατική λιπογλυπτική στο σώμα.

Είναι μία μέθοδος ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου και όλους τους τύπους δέρματος.

Συνοπτικά, ο μοναδικός αυτός συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας αποτελεί σήμερα σημαντικό όπλο για

  1. σύσφιξη και λείανση του χαλαρωμένου δέρματος (πρόσωπο, περίγραμμα, λαιμός, έσω επιφάνεια βραχιόνων και μηρών)
  2. περιμετρική μείωση πόντων (λιπόλυση)
  3. λιπογλυπτική (σμίλευση γοφών, μηρών, γλουτών)
CGDERMA-SERVICES-VENUS-FREEZE

Οι ραδιοσυχνότητες Venus Freeze, είναι η ιδανική, ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος.

Εφαρμογή των Venus Freeze MP2