Σύσφιξη Σώματος

Σύσφιξη σώματος


Εφαρμογή – αποτελέσματα

Το Freeze  βοηθάει να βελτιώσετε τις πάσχουσες περιοχές,  συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο  δέρμα στο σώμα. Στις τυπικές θεραπευτικές ενδείξεις υπάγονται η σύσφιξη και το αδυνάτισμα της κοιλιάς, η σμίλευση μηρών, γλουτών και η σύσφιξη του δέρματος της έσω επιφάνειας βραχιόνων ή της περιοχής των προσαγωγών.

Πολλoί ασθενείς εμπιστεύονται το Freeze για να βελτιώσουν την μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση ή την απότομη απώλεια βάρους.

Οι συνεδρίες με το Freeze είναι ανώδυνες και απόλυτα ασφαλείς, τόσο που παρομοιάζονται με την αίσθηση ενός θερμού, ευχάριστου μασάζ. Η διάρκεια τους κυμαίνεται από λίγα λεπτά μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που υποβάλλεται σε θεραπεία.

Τα αποτελέσματα (σύσφιξη σώματος, μείωση κυτταρίτιδας, λιπόλυση) είναι ορατά, αισθητά και μετρήσιμα σε πόντους από τις πρώτες συνεδρίες.

Για τη μεγιστοποίηση όμως των αποτελεσμάτων, συνήθως απαιτούνται 8 έως 12 θεραπείες, μία ανά εβδομάδα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα αποτελέσματα διαρκούν σε βάθος χρόνου με ένα αραιό πρωτόκολο συντήρησης και εφόσον η ασθενής προσέχει τη διατροφή της και δεν αυξήσει το σωματικό της βάρος.

CGDERMA-SERVICES-VENUS-FREEZE

Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση έρχεται στο τέλος, όταν έχεις πλέον αποκτήσει ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα!