Dermapen 4

Dermapen 4


Το Dermapen 4 συνιστά την εξέλιξη όλων των συσκευών βελονισμού (needling) του δέρματος για την ανάπλαση και την αναζωογόνηση του. Η συσκευή αυτή είναι η μοναδική στην κατηγορία με ψηφιακή πλατφόρμα και πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία.

Το Dermapen 4 επαναπροσδιοριζει τα δεδομένα του micro-needling προσφέροντας θεραπείες αξεπέραστης ασφάλειας, ταχύτητας και ακρίβειας στον μικροβελονισμό του δέρματος. Τα δε κλινικά αποτελέσματα είναι σαφώς εντυπωσιακότερα συγκριτικά με εκείνα των άλλων, «μη επωνύμων» συσκευών και όλα αυτά πρακτικά ανώδυνα και ελάχιστα επεμβατικά.

Το micro-needling ή θεραπεία παραγωγής φυσικού κολλαγόνου, είναι θεραπεία ιατρικής αισθητικής που διενεργείται με την βοήθεια ειδικής αυτοματοποιημένης συσκευής με προσαρμοσμένες μικροσκοπικές βελόνες στο άκρο της. Το βάθος διείσδυσης στο δέρμα ρυθμίζεται και εξατομικεύεται ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Κυλώντας κάθετα στην επιδερμίδα προκαλεί σχεδόν ανώδυνα έναν απόλυτα ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος. Η διαδικασία αυτή είναι ιατρικά αποδεδειγμένη ότι προάγει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η μικροσκοπική αυτή διάτρηση ενεργοποιεί την διαδικασία επούλωσης του ίδιου μας του οργανισμού, ο οποίος διεγείρεται να παράξει τις πολύτιμες ουσίες που χρειάζεται για την ίδια του την επανόρθωση.

Οι θεραπείες με Dermapen 4 είναι ειδικά σχεδιασμένες να προάγουν τη φυσική – επουλωτική και επανορθωτική διεργασία στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος με αξεπέραστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εξελιγμένη ψηφιακή και αυτοματοποιημένη τεχνολογία του προσδίδει εξαιρετική άνεση, ακρίβεια και ταχύτητα στην εφαρμογή. Οι ειδικά προσαρμοσμένες μικροσκοπικές βελόνες του, πληρούν τα υψηλότερα παγκόσμια standards υλικών και σχεδιασμού για την θεραπεία, αφήνοντας πολύ πίσω τα fake κινεζικά αντίγραφα.

Dermapen

Ενδείξεις θεραπείας με το Dermapen 4:

  • Αντιγήρανση
  • Φωτογήρανση
  • Χαλάρωση δέρματος
  • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Ραγάδες
  • Ουλές ακμής ή άλλης αιτιολογίας
  • Υπερμελαγχρώσεις κτλ.

Μπορούμε να επαυξήσουμε την θαυματουργή, φυσική επουλωτική διαδικασία που επάγεται με το Dermapen 4, διαχέοντας ταυτόχρονα μεσοθεραπευτικά υλικά όπως υαλουρονικό κατάλληλου μοριακού βάρους, βιταμίνες και αμινοξέα, μέσω των μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται με αυτήν την ειδική συσκευή. Με την ταυτόχρονη διάχυση των ουσιών αυτών, θεμελιωδών για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος, επιτυγχάνεται εντυπωσιακή βελτίωση των μικροατελειών του (ουλές , μικρές ρυτίδες), ενυδάτωση και σύσφιξη.

Μετά την μεσοθεραπεία με Dermapen 4 προκύπτει ήπιος ή μέτριος ερεθισμός ανάλογα με τις παραμέτρους που εξαρχής επιλέξαμε να εφαρμόσουμε για τις ανάγκες του δέρματος του κάθε ασθενούς μας , δηλαδή εξατομικεύεται απόλυτα η κάθε θεραπεία. Στην πλειοψηφία όμως των περιπτώσεων , ο ερεθισμός υποχωρεί σε λίγες ώρες. Θεωρείται δε η όλη διαδικασία ελάχιστα επεμβατική και πολύ καλά ανεκτή.

Στο ιατρείο μας την συνδυάζουμε με μεγάλη επιτυχία, με ήπιο χημικό peeling μανδελικού οξέος, ανάλογα πάντα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενούς και πάντα υπό την καθοδήγηση της δερματολόγου.

Dermapen

Το Dermapen 4 επαναπροσδιοριζει τα δεδομένα του micro-needling