Είναι άραγε δυνατή η άμεση και ορατή λείανση των ρυτίδων, η τόνωση και η λάμψη του δέρματος μόνο σε 15 λεπτά και χωρίς βελόνες ή μηχανήματα; Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος και ειδικά εμείς οι δερματολόγοι, που χρησιμοποιούμε χρόνια τις αγαπημένες βελόνες μας και τα πανάκριβα μηχανήματά μας στις υπηρεσίες κοσμετολογίας… Όλα τα χρόνια που συμβουλεύω τις ασθενείς μου για θέματα αισθητικών παρεμβάσεων, πολλές φορές μου εξομολογήθηκαν τον φόβο τους για τις ενέσιμες τεχνικές που όμως αναμφίβολα είναι και οι πιο αποτελεσματικές. Με ιδιαίτερο λοιπόν ενθουσιασμό, παρουσιάζω το PRX T33 για τις γυναίκες που έχουν παρόμοιους ενδοιασμούς για τις βελόνες και επιθυμούν όμως μια άμεση, ανώδυνη, αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή αισθητική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματός τους!

Τι είναι το PRX- T33 WIQO med;

Είναι ένα ιατρικό σκεύασμα με πιστοποίηση CE και πατενταρισμένη φόρμουλα, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από χρόνια έρευνας και συνδυάζει καθορισμένες ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου και τριχλωρο-οξικού οξέος (TCA). Είναι ένα μη ενέσιμο προϊόν που προάγει τη δερματική βιοδιέγερση, χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα.

Πώς δρα το PRX T33;

Η δερματική βιοανάπλαση ή βιοδιέγερση, με τοπική εφαρμογή PRX T33, είναι μια πραγματικά πρωτοποριακή προσέγγιση, αφού δίνει την δυνατότητα ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων του ίδιου του οργανισμού με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς ενέσιμες τεχνικές και χωρίς τη χρήση μηχανημάτων  (ραδιοσυχνότητες, laser, υπέρηχοι). Το PRX T33 διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας άμεση λάμψη και σύσφιξη του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιφάνεια. Δηλαδή, χωρίς να προκαλεί την έντονη απολέπιση ή frosting που είχαμε στο παρελθόν με την εφαρμογή τριχλωρο- οξικού οξέος. Πρακτικά, έχουμε ένα ισχυρό, μη ενέσιμο collagen booster, ιδανικό για γυναίκες που για ιατρικούς ή προσωπικούς λόγους δεν επιλέγουν επεμβατικές ιατρικές αισθητικές τεχνικές.

CGDERMA PRX - T33

Βασικές ενδείξεις

– Απώλεια σφριγηλότητας του δέρματος προσώπου, λαιμού
– Αλλοιώσεις περιγράμματος προσώπου λόγω χαλάρωσης
– Φωτογήρανση, ελάστωση δέρματος προσώπου, ντεκολτέ
– Λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ
– Βαθιά αναζωογόνηση και αντιγήρανση δέρματος
– Ατροφικές ουλές
-Ραγάδες

PRX-T33
Πώς γίνεται η θεραπεία; Υπάρχει μετεπεμβατική περίοδος;

Η εφαρμογή του PRX T33 γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η συνεδρία είναι καλά ανεκτή και γρήγορη ( περίπου 15 λεπτά για την περιοχή του προσώπου). Αμέσως μετά τη θεραπεία, εφαρμόζουμε στο ιατρείο ειδική κρέμα αποκατάστασης του υδρολιπιδικού φιλμ, ενυδάτωσης και προστασίας του δέρματος. Η εφαρμογή του δραστικού προϊόντος είναι μη ενέσιμη και επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος μώλωπα ή οιδήματος. Λόγω της πρωτοποριακής του σύνθεσης, δεν δημιουργεί σημαντική απολέπιση ή frosting της επιδερμίδας. Με αλλά λόγια, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μεταξύ των συνεδριών ολοκληρώνεται η θεραπεία, με κατ’ οίκον εφαρμογή ειδικού ορού γλυκολικού οξέος χαμηλού pH (8%) κατάλληλου για όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς να προκαλεί αίσθημα καύσου.

Μπορεί να εφαρμοστεί το PRX T33 την καλοκαιρινή περίοδο;

Η θεραπεία με PRX T33 δεν προκαλεί αποφλοίωση και δεν δημιουργεί φωτοευαισθησία, επομένως μπορεί να εφαρμοστεί άνετα όλες τις εποχές του χρόνου και την καλοκαιρινή περίοδο με προαπαιτούμενη, την καθημερινή χρήση αντιηλιακού προϊόντος.

Αποτελέσματα του PRX- T33

Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου καθώς προσφέρει άμεση και ορατή λείανση ρυτίδων, έντονη σφριγηλότητα και λάμψη χωρίς βελόνες, μηχανήματα και επεμβατικές τεχνικές! Έχει μοναδικές μακροπρόθεσμες αντιγηραντικές ιδιότητες και επιπλέον ενδείκνυται για τη θεραπεία ουλών και ραγάδων. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου. Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες (Dermapen, Botox, μεσοθεραπείες, fillers).
Το PRX T33 είναι ένα εξαιρετικά δραστικό προϊόν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με τις πιο συνήθεις κοσμητικές θεραπείες, ενισχύοντας το αποτέλεσμά τους.

CGDERMA PRX - T33

CGDERMA PRX - T33

CGDERMA PRX - T33

CGDERMA PRX - T33

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το PRX- T33 προτείνεται σαν ολοκληρωμένη μονοθεραπεία με 5 συνεδρίες ανά 10 έως 15 ημέρες. Το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται έως και 6 μήνες μετά και -όπως αναφέρθηκε- συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις υπόλοιπες ιατρικές θεραπείες κοσμετολογία