Για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια τώρα υπάρχει μια εξειδικευμένη μέθοδος ενέσιμης μεσοθεραπείας. Το πρωτόκολλο  BeautifEye περιλαμβάνει την χρήση της ειδικής συσκευής Nanosoft της Fillmed και την έγχυση του εγκεκριμένου μεσοθεραπευτικού κοκτέιλ Fillorga NCTF 135 HA.

Τι είναι το Nanosoft;
Το Nanosoft της Fillmed είναι μια καινοτόμος, πιστοποιημένη συσκευή ενέσιμης εφαρμογής, ειδικά σχεδιασμένης για την μικρό-έγχυση της μεσοθεραπείας NCTF 135 HA, στην ευαίσθητη περιοφθαλμικη  περιοχή δηλ., βλέφαρα και πόδι χήνας όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης.
Η συσκευή αυτή αποτελείται από 3 μικροβελόνες, τις μικρότερες της αγοράς (0,6mm), ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το Nanosoft κατασκευάστηκε για να παρέχει στον ασθενή μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία χωρίς μικροτραυματισμούς (μελανιές), μεγάλη ακρίβεια και ασφάλεια στην έγχυση στο κατάλληλο βάθος και χωρίς απώλεια υλικού.

Τι περιέχει η μεσοθεραπεία Filorga NCTF 135 HA που εγχύεται με τη βοήθεια του Nanosoft στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια;

Πρόκειται για πολυ-αναζωογονητική φόρμουλα της Fillmed με αποκλειστικό χαρακτηριστικό της, το πλούσιο κοκτέιλ 59 ενεργών συστατικών. Με κλινικές μελέτες, εκατομμύρια εφαρμογές παγκοσμίως και έγκριση CE ως medical device για ενέσιμη εφαρμογή, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για να προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση της επιδερμίδας, λείανση των ρυτίδων και διόρθωση σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας περιοοφθαμικά.

Πιο συγκεκριμένα περιέχει:
– Υαλουρονικό οξύ (5 mgr/ ml) που είναι υπό-αλλεργικό, βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο, πολύτιμο για την αποκατάσταση της φυσικής  ενυδάτωσης των ιστών, σε συνδυασμό με 59 ακόμα συστατικά όπως:
-Βιταμίνες (όπως A,B, C και E) για διέργεση των ζωτικών λειτουργιών των κυττάρων
-Μέταλλα για διόρθωση δερματικών ανεπαρκειών
-Νουκλεϊκά οξέα για ενεργοποίηση της κυτταρικής επικοινωνίας
-Αμινοξέα για ενίσχυση κολλαγόνου και της ελαστίνης
-Συνένζυμα για συγκεκριμένες βιοχημικές αντιδράσεις
-Αντιοξειδωτικά για εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών

Ποιά είναι τα βήματα της θεραπείας BeautifEye της Fillmed;

Το πρωτόκολλο ολοκληρώνεται σε τρία βήματα:
Βήμα 1ο-εφαρμογή εξειδικευμένου peeling με γλυκονολακτόνη, απολύτως κατάλληλου για την περιοφθαλμική περιοχή, του bright peel. Πρόκειται για ασφαλέστατο, ήπιο peeling, με λευκαντική και ενυδατική δράση, αντιοξειδωτικές και υγροσκοπικές ιδιότητες.

Βήμα 2ο- μεσοθεραπεία NCTF 135 HA με την χρήση του Nanosoft της Fillmed

Βήμα 3ο- eye recover mask για 15 λεπτά με ειδικά οφθαλμικά επιθέματα (eye patches) που περιέχουν πολυσακχαρίδια, πεπτίδια και προβιταμίνη Β5 κατάλληλα για καταπράυνση, μείωση του οιδήματος, ενυδάτωση, σύσφιξη και απάλυνση των λεπτών γραμμών.

Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;
Κύριες ενδείξεις είναι οι μαύροι κύκλοι, λεπτές ρυτίδες-γραμμές στο πόδι χήνας και περιοφθαλμικά, απώλεια όγκου στα κάτω βλέφαρα, λεπτά και χαλαρά βλέφαρα, απώλεια υγρασίας και λάμψης στην περιοχή.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Προτείνονται,  ανάλογα με το πρόβλημα και την ηλικία,  συνήθως  τρεις με πέντε  συνεδρίες, με μεσοδιάστημα δύο εβδομάδων. Ακολουθεί πρωτόκολλο συντήρησης των αποτελεσμάτων με μια συνεδρία ανά 2 μήνες.

 Είναι επίπονη διαδικασία;

Η συνεδρία είναι ανώδυνη, ατραυματική και δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας. Η μικρό-έγχυση του κοκτέιλ NCTF 135 HA με την βοήθεια του Nanosoft προκαλεί λευκούς πομφούς γύρω από τα μάτια, που εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες ώρες και η επιδερμίδα επανέρχεται πλήρως. Συνήθως δεν δημιουργούνται μώλωπες και δεν απαιτείται η χρήση αναισθητικής κρέμας,

Σε ποιές περιπτώσεις αντενδείκνυται;
– σε περιπτώσεις με έντονο οίδημα (σακούλες) κάτω από τα μάτια
– ενεργές μικροβιακές ή ιογενείς λοιμώξεις του δέρματος του προσώπου π.χ., σταφυλοκοκκικές ή ερπητικές λοιμώξεις
– τραύματα ή πρόσφατες χειρουργικές επεμβάσεις στην περιοχή
– εγκυμοσύνη ή θηλασμός