Hydrafacial

Hydrafacial


To Hydrafacial είναι πολλά περισσότερα από ένας αισθητικός καθαρισμός προσώπου.
Πρόκειται για μια ανώδυνη, μη επεμβατική, ιατρική λύση για άμεσο καθαρισμό και ταυτόχρονη αναζωογόνηση του δέρματος. Η συνεδρία περιλαμβάνει καθαρισμό δέρματος με υγροδερμοαπόξεση, ήπια απολέπιση, εξαγωγή σμήγματος και ενυδάτωση και όλα αυτά σε διάρκεια μόνο 30 λεπτών. Συνιστά, δε, την εξέλιξη του καθαρισμού προσώπου στο δερματολογικό ιατρείο, αφού, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της επιστήμης, ικανοποιούνται ταυτόχρονα πολλαπλοί και καίριοι στόχοι φροντίδας!

Το Hydrafacial είναι μια προηγμένη συσκευή υγροδερμοαπόξεσης (hydrodermabrassion), που χρησιμοποιεί τέσσερις διαφορετικές κεφαλές με στροβιλοειδή σχεδιασμό τεχνολογίας Vortex – Fusion, σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα από δραστικές ουσίες (γλυκολικό οξύ, σαλικυλικό, υαλουρονικό, αντιοξειδωτικά διαλύματα κ.τ.λ.), προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 4 στάδια, προσφέροντας στο δέρμα πολλαπλά οφέλη.

CGDerma_Hydrafacial

1ο στάδιο: βαθύς καθαρισμός του προσώπου και ήπια απολέπιση με τις ειδικές κεφαλές Vortex. Οι ελικοειδείς κεφαλές του Hydrafacial εκτοξεύουν στο δέρμα κατάλληλα φυσικά εκχυλίσματα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται αναρρόφηση που καθαρίζει το δέρμα από τους ρύπους, το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα.

2ο στάδιο: έγχυση μέσω των κεφαλών υδροξυ-οξέων και διενέργεια ήπιου peeling με γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ. Οι φόρμουλες του Hydrafacial για το peeling είναι ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να προκαλούν ελάχιστο ερεθισμό.

3ο στάδιο: εξαγωγή σμήγματος με τον ειδικό μηχανισμό αναρρόφησης Votrex – extraction. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος προσαρμόζεται διαφορετική κεφαλή, ώστε να προσεγγίζεται με μεγάλη ασφάλεια είτε μια ευαίσθητη είτε μια τραχιά ανθεκτική επιδερμίδα.

4ο στάδιο: έγχυση υαλουρονικού οξέος και αντιοξειδωτικών ουσιών μικρομοριακής μορφής. Η θεραπεία με Hydrafacial στο τελευταίο στάδιο πάλι εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Οι φόρμουλες μπορεί να είναι πλούσιες σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες για δραστική ενυδάτωση του αφυδατωμένου δέρματος ή να περιέχουν ρετινόλη και πεπτίδια για δραστική αντιγήρανση ή μείωση της λιπαρότητας.

5ο στάδιο: χρήση ειδικών λυχνιών led (κόκκινου φωτός), που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αποτελέσματα του Hydrafacial:

– Καθαρισμός της επιδερμίδας
– Βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος
– Ενυδάτωση, λάμψη και αντιγήρανση
– Μεταφορά θρεπτικών ουσιών στα δερματικά κύτταρα με απόλυτη ακρίβεια
– Μείωση της λιπαρότητας
– Βελτίωση της όψης των διεσταλμένων πόρων
– Βελτίωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

CGDerma_Hydrafacial

Το Hydrafacial είναι η ιδανική θεραπεία για όλους όσοι αναζητούν καθαρισμό και ανανέωση του δέρματος σε μία συνεδρία, χωρίς πόνο, δυσφορία και ερεθισμό. Εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος (ευαίσθητα, ξηρά, λιπαρά, φωτογηρασμένα). Ιδανικά είναι τα ξηρά και θαμπά δέρματα αλλά και τα λιπαρά με διευρυμένους πόρους.

Αμέσως μετά τη θεραπεία με Hydrafacial δεν υπάρχει ερεθισμός και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Το πρόσωπο είναι καθαρό και φωτεινό, ενώ η επιδερμίδα είναι λεία στην όψη και μαλακή στην υφή.

Τα αποτελέσματα μετά τη θεραπεία με Hydrafacial διαρκούν 4-6 εβδομάδες, οπότε μπορεί να επαναληφθεί η διαδικασία.

https://cgderma.gr/wp-content/uploads/2021/09/CGDerma_Hydrafacial-treatment-570x380.jpg

Το Hydrafacial είναι η ιδανική θεραπεία για όλους όσοι αναζητούν καθαρισμό και ανανέωση του δέρματος σε μία συνεδρία, χωρίς πόνο, δυσφορία και ερεθισμό.