Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι

Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι


Πρόκειται για την πιο προηγμένη διαδικασία μηχανικής μικροδερμοαπόξεσης του δέρματος.

Χρησιμοποιείται ειδικό ιατρικό μηχάνημα, που φέρει κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser διαμάντια. Οι διαμαντένιες κεφαλές μέσω μηχανικής τριβής υπόσχονται να αποφολιδώσουν ανώδυνα, αναίμακτα και με απόλυτη ακρίβεια την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, ώστε να διεγείρουν τη φυσιολογική διαδικασία αναδόμησής του.

Συγχρόνως, το ενσωματωμένο σύστημα αναρρόφησης δημιουργεί αρνητική πίεση και απομακρύνει τους επιφανειακούς ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το συσσωρευμένο σμήγμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άμεσα πιο καθαρό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Η μέθοδος έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε δέρματα θαμπά, «κουρασμένα» ή λιπαρά, με μαύρα στίγματα ή διεσταλμένους πόρους.

Επίσης, βοηθά ουσιαστικά στη θεραπευτική αντιμετώπιση της ακμής (ήπιας και μέτριας βαρύτητας), του μελάσματος (πανάδων) και των καφέ κηλίδων, σε συνδυασμό με ειδική τοπική φαρμακευτική αγωγή.

Η διαμαντένια θεραπεία, εκτός από την επιφανειακή απολέπιση, επιτυγχάνει ανάπλαση του δέρματος σε βάθος και γενική αναζωογόνηση των φυσιολογικών λειτουργιών του. Έτσι, συγχρόνως βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και τις επιφανειακές ουλές.

Η μέθοδος δεν περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες, αφού είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα και απόλυτα ασφαλής.

Είναι μια προσιτή πολυτέλεια από πλευράς κόστους και μια ιδιαίτερα αποδοτική υπηρεσία με πολλές ιατρικές και αισθητικές ενδείξεις.

CGDERMA-SERVICES-DIAMOND

Η μέθοδος έχει εξαιρετική ένδειξη σε δέρματα θαμπά, «κουρασμένα» ή λιπαρά, με μαύρα στίγματα ή διεσταλμένους πόρους.