Ανάπλαση με Photon Dermaroller

Ανάπλαση με Photon Dermaroller


Η εφαρμογή πραγματοποιείται με τη χρήση ενός dermaroller που αποτελείται:

  1. Από τη βάση, που φέρει ενσωματωμένη λάμπα τεχνολογίας LED στα 405nm (blue light για ακμή) ή 633nm (red light για ανάπλαση και αντιγήρανση),
  2. Την κεφαλή (ρολό) που φέρει 200 ακίδες μήκους από 0,5 έως 2,0mm.

Το dermaroller μπορεί να εφαρμοστεί από μόνο του ή σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία (κοκτέιλ υαλουρονικού οξέος και βιταμινών ή αυτόλογος ορός με αιμοπετάλια). Η δημιουργία πολλαπλών νυγμών (τσιμπημάτων) επάγει την επουλωτική διαδικασία και συνεπώς τη σύνθεση κολλαγόνου και την αναγέννηση του δέρματος. Αυτή η δημιουργία νέου κολλαγόνου είναι η βάση για κάθε θεραπεία αντιγήρανσης.

Συγχρόνως, με την εφαρμογή του dermaroller, δημιουργούνται στην επιφάνεια του δέρματος πολλαπλές μικροσκοπικές οπές. Αυτά τα κανάλια διευκολύνουν τη διαδερμική διείσδυση των διαφόρων ευεργετικών ουσιών. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται  συνδυαστικά με το dermaroller (υαλουρονικό, βιταμίνες, ινταμπανόνη, PRP) ποικίλουν ανάλογα με τις θεραπευτικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος (πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, κοιλιακή χώρα, έσω επιφάνεια μηρών κτλ.) με τη χρήση του κατάλληλου μήκους ακίδων.

Πρόκειται για μια ανώδυνη και μη χρονοβόρα διαδικασία που αυξάνει τον τόνο και την σφριγηλότητα του δέρματος, βελτιώνοντας τη χαλάρωση, τις ραγάδες και τις ουλές.

CGDERMA-SERVICES-DERMAROLLER

Η αντιγηραντική θεραπεία, δεν έχει ηλικία!